Модел на OnlyFans направи 3500 долара за ден, като направи коледна

...
Модел на OnlyFans направи 3500 долара за ден, като направи коледна
Коментари Харесай

Жена спечели хиляди долари за ден, украсявайки коледни елхи гола до кръста ВИДЕО

Модел на OnlyFans направи 3500 $ за ден, като направи коледна декорация без горнище. Тя описа детайлности във видео, което беше оповестено в TikTok акаунта sincerest_sammi .

Поставянето на коледна елха за празниците е дългогодишна традиция, само че модел на OnlyFans откри метод да завоюва пари, като го направи за някои от своите почитатели.

След като се обърна към обществените медии и попита клиенти в региона на Флорида дали имат потребност от декорация за елхите, тя получи повече от 30 отговора, изненадващи даже самата нея. Още по-смешно е парите, които тя печели в процеса на накичване. Впоследствие дамата сподели голямата си заработка за накичване на коледни елхи без горнище.

Тя сподели, че е очаквала единствено няколко души да се заинтересуват от концепцията. Останала с усещането, че множеството й почитатели към този момент са сложили коледните си елхи. Тогава тя призна, че е решила да таксува със същата сума, която нормално взема за топлес камериерски услуги - 300 $ на час. Изглежда, че ще има доста зелена Коледа, както означиха нейните почитатели.

„ Днешната коледна декорация до кръста беше 3500 $! “ - възкликва тя, размахвайки пари.

Комичното предложение на момичето излезе отвън надзор. Тя получи огромен брой отговори. Моделът стартира да украсява коледните елхи на хората топлес за 300 $ на час. Получила е и бакшиши.
Introducing “The Harlot who stole Christmas ”
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР